Akciós díjak mindenütt!

Az év eleji kedvezmények tömkelege elérte a Medallion.hu-t is! Jöjjön és válogasson leértékelt minőségi érmeink és serlegeink közül. Akár 15%-os kedvezménnyel is hozzájuthat a pompás díjakhoz, amelyek így kedvezményesen, igen kedvező árakkal rendelkeznek, de a kiváló minőség továbbra is garantált. A kupák és érmek csak arra várnak, hogy elvigyék őket és a megfelelő pódiumon díszelegjenek. […]

Hogyan ápold a sportdíjakat?

A díjakat elnyerni szokás, ezt mindenki tudja. De mi történik a díjjal, miután nagy nehézségek árán megnyerik, és egy becses helyre kiállítják? Mi a sorsa az elkövetkező évek során? Most utánanézünk, hogyan is kell karbantartani egy minőségi kupát, serleget vagy díjat, hogy megőrizze dicsőségét és pompáját.

Egyedi éremkészítés és gravírozás

Napjainkban a sportágak/sportok népszerűsége és érdekeltsége folyamatosan nő. A sportágak rendelkeznek a legnagyobb rajongó és résztvevő táborral, ezáltal rengeteg vélemény és nézet találkozik. A jelenlévők egyetértése igen fontos sok-sok szempontból, de talán a legfontosabb, hogy a bírálásban és díjazásban is közös nevezőre kerüljön a véleményük.

Sportérem válaszékunk

A sporteredmények díjazása elengedhetetlen manapság, akár profi játékról van szó, akár gyermeknek rendezett sportversenyekről, de szerencsénkre végtelen számú lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy a megfelelő érmet kaphassák a sportolók és az eseményen résztvevők is egyaránt, hisz nem csak a győzelem, a részvétel is fontos.

Milyen díjakra van szükség egy tökéletes sportrendezvényhez?

Medallion online serleg bolt feliratkozás

A sportesemények rendkívül sok látogatót vonzanak, ami nem is meglepő, hisz egy verseny a közösséget rendkívül támogatja és a versenyeken való részvétel hihetetlen elismeréssel jár. Bár, azt se felejtsük el, hogy a versenyeknek van egy fontos része, ami a fő mozgató erő, maga az áhított díj elnyerése! Tekintsük is át, milyen csodás díjakra tehetünk szert […]

Akril díjak legjobbaknak: Tárgyak vagy művészeti alkotások?

Kristály -és üvegdíj - CR72

Egykoron egy-egy aranyórával vagy értékes ajándékokkal ismerték el, ha valaki hosszú éveken keresztül kitartóan dolgozott a munkáltatójának. Ma már valószínűbb, hogy egy akril díjba foglalt személyes elismerést kap az ember. Persze ez nem csak vállalatoknál szokás, hanem a sport világában is egyre népszerűbb.