Egyedi éremkészítés és gravírozás

Napjainkban a sportágak/sportok népszerűsége és érdekeltsége folyamatosan nő. A sportágak rendelkeznek a legnagyobb rajongó és résztvevő táborral, ezáltal rengeteg vélemény és nézet találkozik. A jelenlévők egyetértése igen fontos sok-sok szempontból, de talán a legfontosabb, hogy a bírálásban és díjazásban is közös nevezőre kerüljön a véleményük.

A sporteseményeken történő díjazások módja rendkívül sokféle lehet. A választék a sportérmek, díjak körében igen szélesnek és sokszínűnek kell lennie. Rengeteg formájú, színű, szalagú érem közt variálhatunk és válogathatunk manapság, és többnyire csak a képzelet szabhat határt a megvalósításnak.

Több online webáruház is rendelkezésünkre áll, ahol a díjak kínálata kimeríthetetlen és választékos, de szerencsénkre, ha mégsem találunk a sportnak megfelelő érmet, vagy netán az igényeinknek és elképzeléseinknek teljesen megfelelőt, rendelkezésünkre áll például a medallion.hu. csapata, ahol van lehetőségünk egyedi érmeket terveztetni és legyárttatni.

Tervezés folyamata

Csupán annyit kell tennünk, hogy felvesszük a kapcsolatot a webáruház munkatársaival, és felvázoljuk az általunk megálmodott érmet. Mekkora legyen, milyen mintával rendelkezzen. Minden esetben szükségünk van grafikára, amit az érmen szeretnénk megjeleníteni.

Emellett még fontos a színt, a méret, az alak/forma, felirat, a szalagtípus, a darabszám. Ekkor elindul a megvalósítás útján és igényeink szerint legyártják.

A gravírozás

A legtöbb érem/díj felülete feliratozható és gravírozható, ezáltal az egyedi írás készítése sem akadály, és igényeink szerint készülhet bármilyen felirat az általunk tervezett éremre, vagy netán egy palettára, amely ráhelyezhető a díjra, de akár gravírlapokat is el lehet helyezni, pl. érmek, medálok hátulján is.

A gravírozás is profi és igényes módon készül, a minőségi munka elengedhetetlen hozzávalója az éremgyártásnak és gravírozásnak.

2018-tól lehetőségünk van a Medallionon megtervezni a gravírozást az érmekhez. Ehhez nincs más teendő, mint kiválasztani a megfelelő terméket és a ,,Gravírozva szeretném a terméket” gombra kattintani. Tovább információt a Gravírozás menüpont alatt találsz.

Ha egyedi érmeket szeretnél, vedd fel a kapcsolatot velünk most!