Sportérem válaszékunk

A sporteredmények díjazása elengedhetetlen manapság, akár profi játékról van szó, akár gyermeknek rendezett sportversenyekről, de szerencsénkre végtelen számú lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy a megfelelő érmet kaphassák a sportolók és az eseményen résztvevők is egyaránt, hisz nem csak a győzelem, a részvétel is fontos.

A sportérmek, sportágakra lebontva rendelkeznek széles kínálattal, mint például: atlétika, bowling, boksz, darts, futás, jégkorong, karate, kerékpározás, kosárlabda, küzdő sportok, labdarúgás, ping-pong, tenisz, tollaslabda, triatlon, úszás, ütős labdajátékok, vívás.

Ezen csoportokon belül szabad a vásár a webáruházban számos sportérem található meg kategóriánkként. Az érmek mind-mind nemesfémből vagy acélból, zamakból vagy akrilból készülnek, amelyek garantálják a minőséget. Továbbá egyedi érmek készítésére is van lehetőség, amennyiben egyedi vagy kisebb érdekeltségű sportágról van szó. A választék hatalmas és színes mindenki számára kielégítő és sokszínű termékekkel rendelkezik. Az érem kiegészítői, mint pl. az éremszalag, éremdoboz és érembetét egyaránt elérhetőek és variálhatóak, továbbá a legtöbb érem gravírozható és feliratoztatható.

Általános érem

Érem alap – E573

455 Ft

Általános érem

Érem alap – E574

275 Ft

Általános érem

Érem alap – E210

545 Ft