Hogyan válasszunk tökéletes serleget?

tökéletes serleg

A sportolók díjazása rendkívül fontos manapság, de hogy is lehet eligazodni a sokféle-fajta díjak között, ha nincs konkrét elképzelése az embernek, milyen is legyen az általa elképzelt díj, és ha van is, mi alapján válassza ki a megfelelőt.

Első sorban egy minőségi áruház/webáruház kell, ahonnan kiindulva nem lehet rossz döntést meghozni. Példának vegyük a medallion.hu érem és serleg webáruházat, ahol a választék és kínálat hatalmas, illetve a minőség és  a professzionalizmus alapkövetelmény és adott.

Ha megtaláltuk a serleg boltot…

Amennyiben megtaláltuk a weboldalt, gondoljuk végig:

  • hol kerül megrendezésre az adott esemény,
  • mekkora lesz az érdekeltsége,
  • illetve milyenek lehetnek a résztvevők és jelenlévők igényei és elvárásai

A darabszám nyilvánvalóan adott, tehát ha a céljaink egyértelműek, kezdjük meg a keresést. Ha érmet akar venni az ember, viszonylag könnyebb dolga van, ki kell választani a megfelelő éremméretet és a megfelelő szalagot rá.

Figyeljünk, hogy a helyezéseket és a fontos információkat mind-mind fel kell majd tüntetni vagy gravírozás, vagy feliratozás által az éremre, így praktikusabb viszonylag nagyobb érmet választani. A minőség és az esztétikusság adott, ha megszületett a döntés a részletekről, adja le bátran a rendelését a csapatnak.

Ha serleget akarunk díjazásra, szintén fontos a minőség és a körülmények figyelembe vétele, hisz a díjnak megfelelőnek kell lennie az esemény szempontjából. Például, ha kisebb házi versenyről van szó, célszerűbb egy fa talpzattal ellátott közepes méretű serleget választani gravírozott előlappal, de ha egy rangosabb versenyről van szó, elengedhetetlen a nagy méret és díszesebb talpzat és serleg/trófea a tetején. Fontos figyelembe venni a résztvevők és az esemény igényeit, a serlegek kinézete jellemzi a sportágat és az esemény színvonalát is egyaránt. Tehát a serleg kiválasztásakor figyelnünk kell az összhangra, amely a díj és a sportolók közt van.

A medallion.hu webáruházban, ahogy említettük, rendkívül széles a választék és többféle serleg közül tud választani a vevő, és részletesen végiggondolni milyennek is kell lennie a serlegnek. Amennyiben viszont még a meglévő minta serlegek sem elég különlegesek az eseményhez, a csapatuk vállal egyéni serlegek készítését is, amely valóban csak az Ön képzelőerején múlik.

Ne habozzon, lásson neki válogatni a serlegek közül és vegye figyelembe a részleteket az elégedettség garantált lesz, bármelyik termékre is esik a választása.

Elfogyott

Középkategóriás kupa

Középkategóriás serleg – 4767

1.890 Ft3.690 Ft

Középkategóriás kupa

Középkategóriás serleg – 4703

3.950 Ft5.390 Ft