Milyen díjakra van szükség egy tökéletes sportrendezvényhez?

Medallion online serleg bolt feliratkozás

A sportesemények rendkívül sok látogatót vonzanak, ami nem is meglepő, hisz egy verseny a közösséget rendkívül támogatja és a versenyeken való részvétel hihetetlen elismeréssel jár. Bár, azt se felejtsük el, hogy a versenyeknek van egy fontos része, ami a fő mozgató erő, maga az áhított díj elnyerése! Tekintsük is át, milyen csodás díjakra tehetünk szert egy sporteseményen, ami magával hordozza a dicsőséget is.

Oklevél

Az oklevél/emléklevél rendkívül fontos a kis- és nagy sporteseményeken. Az oklevél tartalmazza a verseny részleteit és fontos adatait illetve a résztvevő/nyertes nevét. Az oklevél járhat részvételért és kiemelkedő eredményért egyaránt. Általában papírból készül, és a díszítési és megjelenési lehetőségek végtelenek, amelynek csak a kreativitás szab határt.

Érem

A sportesemények leghagyományosabb díja, amelyet a versenyzők elnyerhetnek az az emlékérem, amelyet kiérdemelhetnek részvétel, kiváló eredmény, netán különleges szerep vagy tett alapján is. Az érem maga, függően az esemény jelentőségétől és globálitásától, készülhet nemesfémből/fémből. Az érem szalag anyagból készül, és rendkívül sokféle lehet. Érdekesség, hogy az egyik leghatalmasabb választékkal rendelkező medallion.hu webáruházban rendkívül sokféle érem és érem szalag található. Az éremnek további kiegészítői is lehetnek, mint az éremdoboz illetve az érembetét, amely még elegánsabbá és praktikusabbá teszi az érem tárolását. Az érem lehet egyedi formájú, és gravírozott is, amelyre szintén lehetőség van a medallion.hu-n.

Serleg

A serleg, valamivel kiemelkedőbb díj az éremnél. Eme kitüntetés elnyerése valamivel nehezebb, hisz egy serleg lehet vándor, vagy egyedi, és az adott sporteseményen elért legmagasabb teljesítményt elérő személy/csapat részesülhet a megszerzésében. A serleg lehet nemesfém, fém, üveg, és akár kristály is. Alakjuk és méretük lehet eltérő, és megjelenésüknek nem szab határt a képzelet. Változatosabbnál változatosabb formájú, színű, alakú serlegek léteznek. Talpzatuk általában fából készül, és előlapjuk gravírozott.

Kupa/figura

A kupák szerepükben és méretükben különböznek a serlegektől. A kupák általában kisebbek a serlegeknél. A kupák esetében klasszikus kupa/serleg-formát leválthatja egy figura, amely az adott sportot űző játékost ábrázolhatja a talpzaton, továbbá megtestesítheti a sporteszközt, amivel a sportot játsszák. A kupák járhatnak díjként és részvételi elismerésként/emlékként is, amelyet minden résztvevő megkaphat.

 

Díj – kristály- és üvegdíj, plakett, tányér

A különlegesebb, egyedibb netán kisebb érdeklődési körrel rendelkező versenyeken általában sajátosabb és egyedibb, még inkább személyre szóló díjakat osztanak ki. Ezen díjak személyre szabottak és felületük gravíroztatható/feliratoztatható. Megjelenésük rendkívül elegáns és figyelemfelkeltő. Készülhetnek üvegből, kristályból, fából, fémből egyaránt. Ha esetleg tanácstalan lenne, milyen díjjal is jutalmazza a nyerteseket, látogasson el a medallion.hu-ra, és garantáltan fog találni az ízlésének, és az eseménynek megfelelő díjat!

A sporteseményeken való díjazásra tehát rendkívül széleskörű választék áll rendelkezésünkre, hogy díjazzuk a kívánt személyeket. A lehetőségeink továbbra sem végesek, és a sok-sok lehetőség közül „csak” ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbbet! Tehát bátran engedjék szabadjára a fantáziájukat és válogassanak bátran, akár a medallion.hu választékából!