Mikulás futás Budaörsön: több, mint 250 résztvevő

2015. december 6.-án került megrendezésre az I. Mikulás futás Budaörsön, a RunÖrs csapatának szervezésének és a Medallion Hungary Kft. valamint, a Decathlon támogatásának keretein belül. Az eseményen közel 260 futó vett részt, akik felejthetetlen élményekkel gazdagodhattak, sőt a gyerekeknek még arra is volt lehetőségük, hogy találkozzanak a Mikulással.

Bár sem az időpont, sem az időjárás nem kedvezett a futóknak, mégis ki lehet jelenteni, hogy kiváló versenyt tudhatnak maguk mögött a szervezők. Az esemény remek hangulatban telt, hisz a résztvevőknek egyedülálló lehetőségük nyílt, hogy megmérettessék magukat, így az év végéhez közeledve.

Az eseményen két versenyszámban indulhattak a versenyzők, így 500 méteres futáson, ahol főként a gyermekek futottak, szüleik kíséretében. A másik versenyszám a 2.5 km futás volt, ahol fiatalok, idősek, családok is egyaránt részt vehettek, sőt volt olyan sportoló is, aki házi kedvencével teljesítette a távot.

Az 500 méteres, gyermek távon, az első három helyezett fiú, valamint lányversenyző természetesen éremdíjazásban részesült, csak így a hosszabb távon, a 2.5 km-en, ahol szintén három kategóriában kaptak érmet a versenyzők.

„A verseny szervezésével elégedett vagyok teljes mértékben és a RunÖrs csapattagok is helytálltak ezen az eseményen – zárta gondolatmenetét a szervező. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a résztvevők által.  Így jövőre biztosan újra megrendezzük, és remélhetőleg hagyománnyá válik. Addig is további eseményeink várhatók”.

Az eseményen a Medallion Hungary Kft. csapata is képviseltette magát, illetve egyedi készítésű érmekkel támogatta a rendezvényt, valamint csapatunk Hölgy tagja részt vett az érmek átadásában is.

I. Mikulás futás eredményhirdetés
A Mikulás futás eredményhirdetésén

Az esemény partnere volt továbbá a helyi Vöröskereszt, velük közreműködve sikeresen zajlott az adománygyűjtés is. Rengetegen adományoztak ruhát, élelmiszert, játékokat egyéb használati tárgyakat, összesen közel 100 kilogrammot.
A verseny összességében tehát kiválóan sikerült, megtisztelő volt számunkra, hogy támogathattuk az eseményt érmeinkkel, reményeink szerint a jövő évi Mikulás futáson is kivesszük a részünket a támogatók sorai közül.

Üdvözlettel:

Medallion Hungary Kft. csapata